QUÈ ÉS EL CONSORCI

El Consorci Palància Belcaire el conformen
56 municipis de les comarques del Camp de Morvedre, L’Alt Palància i La Plana Baixa.

Els ajuntaments dels 56 municipis s’han unit a la Diputació de Castelló, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana, per a gestionar de la manera més eficient que possible els residus urbans del Pla Zonal C3/V1.

La instal·lació més important del Consorci és el Complex de Valorització i Eliminació de Residus Urbans d’Algímia d’Alfara. Al mateix temps, el Consorci gestiona la xarxa d’ecoparcs i ecomòbils dels 56 municipis.

Planta d'Algímia

El Complex de Valorització i Eliminació de Residus Urbans d’Algímia d’Alfara és capdavanter a la Comunitat Valenciana. La planta està completament integrada en el pesatge i tots els elements de construcció hi són reciclables. S’hi aconsegueix recuperar fins un 72 per cent dels residus que entren a la planta.

Més informació

Ecoparcs

El Consorci Palància Belcaire disposa d’una xarxa 8 ecoparcs fixos. Tota la ciutadania dels 56 municipis que l’integren hi poden dipositar aquells residus que, per les especials característiques, no poden ser dipositats als contenidors urbans. Residus perillosos, molestos, i difícilment valoritzables, són reciclats a la xarxa d’ecoparcs de la zona C3/V1.

Més informació

Ecomòbils

Acostar el reciclatge al veïnat és una prioritat per als serveis mediambientals del Consorci. Per això, ha estat dotat amb una xarxa d’ecoparcs mòbils assistits que va pels municipis que no tenen ecoparc fix per a facilitar al veïnatge el reciclatge de residus molestos i perillosos. En la pràctica és reciclar a la porta de casa é possible gràcies als ecomòbils.

Més informació

Col·laborem amb:

La Planta d’Algímia en vídeo

Coneix la Instal·lació de Tractament de Residus d’Algímia d’Alfara per dins.

Posa’t en contacte amb nosaltres

On ens trobem?

Avda. Vall d’Uixó, 25
12004 Castelló de la Plana
900 103 662

Serveis gestionats per