24.05.2018 | Ajuntament de Sagunt (anar a notícia)

La campanya ‘Tot són beneficis’ ha organitzat 3 visites guiades més a la planta d’Algimia els dies 2, 11 i 16 de juny

Continua la campanya Tot són beneficis per a fomentar la recollida selectiva de matèria orgànica, raó per la qual s’han organitzat tres visites guiades més a les instal·lacions de la planta d’Algimia. Seran els dies 2 i 16 de juny de 10:00 a 13:00 hores, i el dilluns 11 de juny, de 16:00 a 19:00 hores, amb l’objectiu que la població tinga consciència d’on va i quin és el procés pel qual passa la brossa que cadascun de nosaltres llança. Les visites anteriors han tingut una gran acceptació per part de la ciutadania.

Per la raó que Sagunt forma part del Consorci Palància-Belcaire, el tractament de residus urbans es fa a la planta d’Algimia des de l’any 2010. En la visita es podrà observar el tractament dels residus, així com la seua separació i transformació en material bioestabilitzat o compost. La separació de la matèria orgànica en origen és la separació més important per a aconseguir els objectius de gestió de residus que marca Europa per al 2020.

La visita és totalment gratuïta, i l’autobús recollirà els assistents en dos punts diferents: al Port de Sagunt, al centre d’especialitats, i a Sagunt, a la parada de la plaça del Cronista Chabret. A més, en acabar la visita, s’oferirà un aperitiu als assistents. Els interessats i interessades poden inscriure’s telefonant al número 605 290 928 o escrivint a totsonbeneficis@gmail.com fins el 30 de maig per a la visita del 2 de juny, fins el dijous 7 per a la visita de l’11 de juny, i fins al 13 de juny per a la visita del dia 16.