Els efectius propis del Consorci Palàcia-Belcaire han aconseguit extingir un conat d’incendi iniciat en una zona tancada de l’abocador del complex d’Algímia d’Alfara. L’incident s’ha produït en un espai d’uns 60 metres quadrats en l’anomenat front d’abocament, és a dir, l’espai de l’abocador que no està cobert perquè en eixe moment estaven abocant residus. Definitivament, no ha calgut la intervenció d’agents externs per a extingir l’incendi, ja que han sigut els operaris amb els seus propis mitjans, pales excavadores i camions, els que s’han fet càrrec d’aquesta situació.

Home / algimia / Els efectius propis del Consorci Palàcia-Belcaire han aconseguit extingir un conat d’incendi iniciat en una zona tancada de l’abocador del complex d’Algímia d’Alfara. L’incident s’ha produït en un espai d’uns 60 metres quadrats en l’anomenat front d’abocament, és a dir, l’espai de l’abocador que no està cobert perquè en eixe moment estaven abocant residus. Definitivament, no ha calgut la intervenció d’agents externs per a extingir l’incendi, ja que han sigut els operaris amb els seus propis mitjans, pales excavadores i camions, els que s’han fet càrrec d’aquesta situació.

L’incident ha passat en el front d’abocament de la instal•lació on estaven depositant residus

Algímia, 16 de maig de 2018

Els efectius propis del Consorci Palància-Belcaire estan treballant en l’extinció d’un conat d’incendi en una zona tancada de l’abocador del complex d’Algímia d’Alfara. Es tracta d’un espai d’uns 60 metres quadrats en l’anomenat front d’abocament, és a dir, l’espai de l’abocador que no està cobert perquè en aqueix moment estaven abocant residus. En principi no ha sigut necessària la intervenció d’agents externs per a extingir l’incendi, ja que han sigut els operaris amb els seus propis mitjans, pales excavadores i camions, els que s’estan fent càrrec d’aquesta situació. La previsió és que en un parell d’hores estiga extingit.

Recent Posts